Meditatie op locatie

Meditatie, even die rust om weer verder te kunnen

Soms komt de stoom je oren uit en wil je even weg, even rust, even het vuur onder de ketel uit. In deze meditatie op locatie brengen we je meditatie als hulpmiddel om je dagelijkse stress te temperen en zo de scherpe kantjes van je doen en laten te verminderen.

We vertellen je wat meditatie is, wat het voor je kan doen en hoe je het doet. We vertellen je bijvoorbeeld over:

  • Meditatievormen
  • Zen-meditatie
  • Zithouding
  • Positieve effecten
  • Inpassing in werk en thuis

En natuurlijk beoefenen we meditatie, in de vorm van Zen-meditatie.

Voor cursussen zie ‘Meditatie voor beginners’ en ‘Meditatie voor gevorderden’.

Wat kan je gebeuren?

Ook al kunnen we het nooit garanderen, maar als je regelmatig meditatie-oefeningen doet, kun je positieve effecten verwachten. We hebben een aantal van deze positieve effecten bij Meditatie, wat kan je gebeuren? beschreven.

Prijs

De ‘Meditatie op locatie’ duurt 2 ½ uur, een dagdeel, en kan naar wens overdag of ’s avonds worden gegeven. Ook kunnen meerdere dagdelen worden genomen om meer kennis en praktische ervaring op te doen. Zo kan er bijvoorbeeld ook een 2-daagse cursus/workshop worden samengesteld, al naar gelang de wens.

De grootte van de groep is minimaal 8 tot 15 personen, uitzonderingen hierop kunnen worden gemaakt. De prijs is € 35,00 pp inclusief thee en versnaperingen.

Als je het prettig vindt om te mediteren op een meditatiekussen dan kun je deze bij ons aanschaffen voor € 30,00 en een eenvoudig kleedje voor € 5,00.

Voor bedrijven en organisaties

Deze workshop is uitstekend geschikt voor groepen medewerkers. De workshop kan medewerkers samenbrengen, hun samenwerking versterken.  Dit alles met een heel mooie en nuttige workshop waar nog lang over gesproken zal worden.

  • Voor organisaties in de gezondheidszorg is de prijs € 65,00 pp excl. BTW en excl. meditatiekussen, kleedje en huur van ruimte.
  • Voor bedrijven is de prijs € 185,00 pp excl. BTW en excl. meditatiekussen, kleedje en huur van ruimte.
  • Voor charitatieve instellingen is de workshop gratis, echter meditatiekussens en huur van ruimte worden doorberekend.

Indien een geschikte ruimte aanwezig is, kan deze worden gebruikt.

Data en info

Data worden in overleg bepaald. Voor vragen bel, SMS, WhatsApp of e-mail ons gerust.

Aanvragen

Aanvragen kun je door hieronder je voor- en achternaam, telefoon, e-mailadres en eventueel een opmerking in te vullen en daarna te klikken op de ‘Inschrijven’ button. Daarna nemen wij contact met je op om te kijken wat de mogelijkheden zijn en wanneer de ‘Meditatie op locatie’ kan worden gehouden.

Zodra de verplichting om afstand tot elkaar te houden niet meer nodig is gaan we kijken hoe we weer cursussen, workshops en sessies gaan houden en kun je weer een afspraak maken.

We houden je gegevens privé en delen je gegevens niet met anderen. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.