Kristaltherapie

Kristallen zijn een vorm van energie die zijn opgebouwd uit verschillende mineralen. Door aanwezigheid van verschillende mineralen bij het ontstaan van kristallen ontstaan er andere kristalstructuren. Hierdoor heeft elk kristal een andere opbouw en daardoor een ander energiepatroon.

Kristaltherapie wordt ook wel Edelsteentherapie genoemd

Naast de innerlijke structuur is er ook de uiterlijke vormgeving. Zo zijn er ruwe kristallen, zoals deze door mijnwerkers zijn uitgehouwen, of ze zijn later geslepen en gepolijst. De kristalvorm kan dan van alles zijn zoals puntig, plat, rond, ovaal.

SAM_2337Energie, in welke vorm dan ook, heeft altijd een bepaalde frequentie (trilling). Uitgaande dat een kristal een vorm van energie is moet deze ook een energiefrequentie hebben. De frequentie en de intensiteit hiervan is daarbij afhankelijk van de samenstelling van de mineralen en kristalstructuur die samen een unieke vorm van energie geeft.

Wat is hierbij nu van belang voor een behandeling?  Wel, een mens is ook energie en elk menselijk deel heeft een aparte energiefrequentie. Als de energie-intensiteit van een menselijk deel te gering is of als de energiefrequentie niet meer de juiste is wat bij het deel past, dan kan een juist gekozen kristal mogelijk uitkomst brengen.

Met een kristal kan de energie-intensiteit en de verschoven frequentie worden verbeterd. Het is dan natuurlijk van belang dat de juiste soort kristal met de juiste intensiteit en frequentie wordt gebruikt om het lichaamsdeel de juiste energie te geven. Een kristaldeskundige is in staat om die kristal te onderkennen die jou kan helpen en ondersteunen om waar je mee zit naar verbetering om te buigen.

Dit heet kristaltherapie en wordt vaak toegepast om onduidelijk klachten te verminderen. Onze kristaldeskundige is er in gespecialiseerd om de juiste kristal bij jouw specifieke klacht te zoeken en je advies te geven hoe deze toe te passen.

Zo kan de kristaldeskundige voor jou een specifieke kristal selecteren die je bij je kan dragen om zo de effecten hiervan te ervaren. Je kan ook voor een intensievere behandeling kiezen, een kristallegging. Naast deze behandelingen kun je ook kiezen om kristallen in combinatie met een Reiki-behandeling te ervaren.

Gezegd moet worden dat dit geen vervanging is van een medisch handelen, in tegendeel. Raadpleeg bij een aandoening altijd een arts.