Natuurlijke Analyse, inleiding

Inleiding

Meer dan de helft van de mensen worstelt met een chronische aandoening. Op velerlei manieren zoeken we naar beterschap; we willen gezondheid en welzijn, maar velen lukt het niet helemaal.

Dit is de inleiding uit het boek ‘Natuurlijke Analyse’.

Dit boek geeft misschien een ander antwoord met betrekking tot jouw beterschap of welzijn dan je gewend bent. Een andere insteek of gedachtegang kan verwarrend zijn. Het is niet mijn bedoeling om je te verwarren, maar als je lange tijd met iets worstelt, kan het nodig zijn om een andere, nieuwe ingang te vinden naar je beterschap en welzijn. Daarom, als dit boek je verwart, kan ik niets anders doen dan je feliciteren.

Uit respect voor jou en mij vraag ik je om niets van wat ik zeg te geloven, maar op zoek te gaan naar jouw eigen waarheid. Die vind je alleen in jezelf. Ga op onderzoek uit en kom tot je eigen waarheid – en je eigen waardigheid. Vanuit mijn hart zeg ik dan ook: lees jezelf waardig naar je eigen gezondheid en welzijn.

Opmerking:  dit is de inleiding uit het boek ‘Natuurlijke Analyse’.

Workshops/cursus:  als Curandera bieden wij alle oefeningen als workshop, cursus of sessie aan die in het boek ‘Natuurlijke Analyse’ worden genoemd. Dit zijn o.a.:

  • Gedachteloze meditatie
  • Gezondheidsopstelling
  • Water-gedachtemeditatie
  • Hartmeditatie
  • Wie-ben-ik-meditatie
  • Schrijven van je intentie
  • Handoefeningen

Schrijf je in voor de workshop ‘Natuurlijke Analyse’ en krijg uitleg over de achtergronden en de methoden die worden toegepast voor Natuurlijke Analyse en we helpen je op weg met de oefeningen.

Opmerking: cursussen voor de gedachteloze meditatie en sessies voor gezondheids- en familieopstellingen worden apart aangeboden.
Voor het aanschaffen van een kristal kun je een afspraak maken met onze kristaldeskundige.