Kristaltest

Er zijn tijden dat wij mensen ( soms ook onze huisdieren) wel wat energie kunnen gebruiken. Of dat nu lichamelijk, geestelijk of spiritueel is, dat maakt niet uit. Als we energie tekort of in onbalans zijn kunnen we klachten krijgen.

Kristallen kunnen je ondersteunen om je energie balans weer te vinden. Hieronder een aantal voorbeelden in welke omstandigheden een specifieke kristal kan worden gebruikt.

  • Bergkristal, voor verheldering van je geest
  • Rozenkwarts, voor het vinden van liefde in of voor jezelf
  • Labradoriet, voor bescherming tegen negativiteit
  • Fluoriet, voor ondersteuning van je creativiteit

Dit is een zeer kleine greep uit de beschikbare kristallen. Elke kristallen heeft een andere invloed op je, zelfs kristallen van dezelfde soort, dus is het belangrijk om te testen welke kristal voor jou op dit moment de juiste is. Een kristaldeskundige kan de energie van de kristal voelen en bepalen of een specifieke kristal voor jou van toepassing is voor wat jij ermee wil bereiken.

SAM_2336

Om een voor jou passend kristal te krijgen kijken we naar de mens en je klacht en naar de kleur, vorm en structuur van de kristal. Voorbeeld: iemand met hoge bloeddruk heeft een kalmerende energie nodig. Blauw is een kalmerende kleur zodat er een keuze uit de blauwe stenen wordt gemaakt. Niet elk kristal is passend, dus wordt met behulp van een eenvoudige spiertest met een arm gekeken welke kristal je de benodigde balans brengt.

Kristallen draag je om je nek, in je broekzak of je maakt er energetisch opgeladen water mee dat je gedurende de dag drinkt.

Je kan voor een gesprek en om een kristal te testen een afspraak maken.

Prijs per gesprek voor het uitzoeken van een kristal, tot 20 minuten € 10,00, exclusief kristallen. Kristallen zijn er vanaf € 3,00 tot ong. € 12,50 afhankelijk van de soort en grootte.

Afspraak maken

Zodra de verplichting om afstand tot elkaar te houden niet meer nodig is gaan we kijken hoe we weer cursussen, workshops en sessies gaan houden en kun je weer een afspraak maken.