Natuurlijke Analyse, workshop

Workshop

Uitgaande van de ideeën en methoden uit het boek ‘Natuurlijke Analyse’ houden we workshops om de oorsprong van jouw aandoening, kwaal of ongemak te vinden en te verminderen. Natuurlijke Analyse gaat uit van een aantal specifieke meditatievormen, bewustwordingstechnieken en lichaamseigen energieën die we in de workshop oefenen. De workshop is de invulling van de Algemene aanpak zoals deze in het boek Natuurlijke Analyse is beschreven.

De workshop onderwerpen zijn o.a.:

  • Achtergronden Natuurlijke Analyse
  • De essentie mens-zijn
  • Water-gedachtemeditatie
  • Hartmeditatie
  • Wie-ben-ik-meditatie
  • Schrijven van je intentie
  • Handoefeningen
  • De stappen voorwaarts

Voor de effectiviteit is het van belang dat je als eerste de algemene aanpak doet. Mocht je meer nodig hebben dan kun je de specifieke aanpak doen waarvoor meditatie en of een gezondheidsopstelling mogelijk nodig is. Deze onderwerpen bieden wij aan in aparte cursussen/sessies.

Als je geïnteresseerd bent om aan de workshop deel te nemen schrijf je dan hieronder in. Als we al een datum gepland hebben in onze activiteiten agenda, kan je deze als opmerking bij je inschrijving opgeven en wij proberen hier rekening mee te houden. Zodra we een groep kunnen samenstellen nemen we contact met je op en overleggen we met de deelnemers welke datum en tijd het beste schikt.

Disclaimer

Met deze workshop beloven we geen genezing. Deze workshop is geen vervanging van medisch handelen, in tegendeel. Raadpleeg bij een aandoening altijd een arts. Het doel is achtergronden van aandoeningen zichtbaar te maken en inzicht te geven in onbekende elementen die aan de aandoening ten grondslag liggen. Door inzicht in de oorzaak van de aandoening kan mogelijk een positieve stimulans tot verandering ontstaan. Daarnaast is het niet altijd mogelijk een oorzaak te mogen zien.

Prijs

Prijs voor de 2 middagen is € 95,00 per persoon en is inclusief koffie, thee en versnaperingen. De 2 dagen worden met een tussenpoos van ongeveer 4 weken gegeven, dus bijvoorbeeld 1e dag op zaterdag en 2e dag 4 weken later op zondag. We gaan uit van 5 tot maximaal 7 deelnemers per workshop. Voor beide dagen is de tijd van 13.00 tot 16.30 uur.

In begin 2021 willen we ook ‘Teach the Teacher’ cursussen voor professionals aanbieden.  Deze cursussen bevatten de onderwerpen die worden beschreven in het boek ‘Natuurlijke Analyse’, ISBN 978-90-830396-1-9.

Data en info

Voor informatie over geplande workshopdagen kijk bij ons activiteiten agenda. Voor vragen bel, SMS, WhatsApp of e-mail ons.

Inschrijven workshop Natuurlijke Analyse

Inschrijven kun je door hieronder je voor- en achternaam, telefoon, e-mailadres en eventueel een opmerking in te vullen en daarna te klikken op de ‘Inschrijven’ button. Je wordt op de wachtlijst geplaatst. Bij voldoende inschrijvingen overleggen we met de deelnemers de data.

Zodra de verplichting om afstand tot elkaar te houden niet meer nodig is gaan we kijken hoe we weer cursussen, workshops en sessies gaan houden en kun je weer een afspraak maken.

We houden je gegevens privé en delen je gegevens niet met anderen. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.