Natuurlijke Analyse

Ander zicht op Gezondheid

Velen van ons leven al jaren met een aandoeningen of krijgen deze ineens van uit het niets. Gelukkig zijn vele instanties bezig om remedies voor aandoeningen te vinden. Soms leveren deze onderzoeken vernieuwende remedies op, vaak komt men niet echt verder.

Ga naar workshop

Vanuit Curandera willen we ons steentje bijdragen aan de zoektocht naar remedies voor aandoeningen. We willen met de middelen die ons ter beschikking staan bijdragen aan betere welzijn en gezondheid.

Tijdens onze eigen zoektocht hebben we vele positieve ervaringen gehad met de middelen die wij gebruiken. Zo weten we dat mediteren helpt om rustiger te worden, en rust in je hoofd heeft een positief effect op je lichaamsfuncties. Het vermindert vele aandoeningen door enkel en eenvoudig te mediteren.

Daarnaast gebruiken we Gezondheidsopstellingen om de achtergrond van een aandoening te achterhalen. Vaak met een mooi resultaat.

Naast meditatie en opstellingen gebruiken we specifieke workshops die erop gericht zijn om inzicht in de achtergrond van jouw aandoening te krijgen, een achtergrond die meestal in je onderbewustzijn ligt. Het mooie bij deze workshops is dat je voor resultaat niet diep in al je emoties of vervelende ervaringen hoeft te graven. Wat velen de nodige rust geeft is dat het zelfs niet nodig is om je verhalen over je aandoening te vertellen, de oefeningen van Natuurlijke Analyse doen hun werk.

Met Natuurlijke Analyse zijn al deze hulpmiddelen op elkaar afgestemd waardoor deze elkaar versterken. Juist de samenhang komt het resultaten ten goede. We zien met Natuurlijke Analyse dat aandoeningen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Hoe Natuurlijke Analyse werkt en welke hulpmiddelen gebruikt worden is beschreven in het boek ‘Natuurlijke Analyse, ander zicht op gezondheid’, ISBN 978-90-830396-1-9.

Misschien heb je na het lezen van het boek de behoefte om je aandoeningen met Natuurlijke Analyse te onderzoeken, neem dan gerust contact met ons op. Voor vragen, bel, SMS, WhatsApp of e-mail ons.

Voor geplande workshopdagen kijk bij onze Activiteiten agenda.

Inschrijven

Schrijf je in¬†voor de workshop ‘Natuurlijke Analyse’ en krijg uitleg over de achtergronden en de methoden die worden toegepast voor Natuurlijke Analyse en we helpen je op weg met de oefeningen.

Disclaimer

Natuurlijke Analyse is geen vervanging van medisch handelen, in tegendeel. Raadpleeg altijd een arts. Het doel is achtergronden van aandoeningen zichtbaar te maken, inzicht te geven in onbekende elementen die aan de aandoening ten grondslag kunnen liggen. Door inzicht in de oorzaak van de aandoening ontstaat een positieve stimulans tot mogelijke genezing.