Natuurlijke Analyse

‘Een Zoektocht’

Medisch gezien wordt er veel onderzocht en terecht, want mensen hebben vaak aandoeningen die zomaar uit het niets lijken te komen. Het overvalt de meesten van ons en verandert hun leven drastisch. Door verschillende instanties worden er onderzoeken gedaan, soms levert dat positieve vernieuwende remedies op, soms komt men niet echt verder.

Vanuit Curandera willen we ook ons steentje bijdragen en op zoek gaan naar een remedie voor aandoeningen. We willen met de middelen die tot onze beschikking staan bijdragen aan een beter welzijn van de mens.

Zo weten we dat mediteren helpt om rustiger te worden. We zien in de praktijk dat het creëren van rust in je hoofd een positief effect heeft op je lichaam. Het kan helpen om minder irritaties te voelen, het kan een burn-out voorkomen, het vermindert pijn. Zo zijn er veel aandoeningen op te noemen die verminderen door enkel en eenvoudig te mediteren.

Curandera heeft ook het hulpmiddel Gezondheidopstelling waarin we door middel van een opstelling de achtergrond van een aandoening proberen te achterhalen. Vaak met een mooi resultaat. Juist met dit soort hulpmiddelen die ons ter beschikking staan willen we met je kijken hoe we deze voor specifieke aandoeningen kunnen inzetten en welke toegevoegde waarde dit heeft voor jouw welzijn.

Met onze workshops willen we niet diep in al je emoties of vervelende ervaringen graven, dat is nagenoeg nooit nodig. De hulpmiddelen die we gebruiken zijn erop gericht om naar dat specifieke punt te gaan wat de bron is van jouw aandoening.

We heten je daarom graag welkom voor ons onderzoek en vragen je in te schrijven als je met ons op een natuurlijke manier naar een aandoening wilt kijken. Misschien heb jezelf een aandoeningen die je met Natuurlijke Analyse wilt onderzoeken, neem dan gerust contact met ons op. Voor vragen, bel, SMS, WhatsApp of e-mail ons.

We hebben in eerste instantie een aantal aandoeningen geselecteerd maak hieronder een keuze voor meer informatie en inschrijving.

Voor informatie en voor geplande workshopdagen kijk bij onze Activiteiten agenda.

Disclaimer

Een gezondheidsopstelling is geen vervanging van medisch handelen, in tegendeel. Raadpleeg altijd een arts. Het doel is achtergronden van aandoeningen zichtbaar te maken, inzicht te geven in onbekende elementen die aan de aandoening ten grondslag kunnen liggen. Door inzicht in de oorzaak van de aandoening ontstaat een positieve stimulans tot mogelijke genezing.