De Healing Code

De Healing Code is een bijzonder en ongekend zelfhulpmiddel voor ontspanning en stress vermindering wat buitengewone resultaten tot gevolg kan hebben.

Deze code is beschreven door Alex Loyd in zijn boek ‘De Healing Code’, uitgeverij Sijthof. Het boek gaat in op de achtergronden van onze gezondheid en oorzaken van onze ongezondheid, dus aandoeningen en kwaaltjes.

Het weten wat de achtergrond en oorzaak is, is één, maar iets aan je ongezondheid doen is wat anders. De Healing Code geeft je een aantal oefeningen die je kan gebruiken om je natuurlijke helingsmechanismen weer volop te laten functioneren.

Wat wij je in deze workshop willen brengen zijn de oefeningen die Alex Loyd in zijn boek beschrijft. Dit zijn: de ‘De Universele Healing Code’, ‘De Hartzakenzoeker’ en het ‘Direct Effect’. Zoals voor elke workshop geldt, geeft het gezamenlijk beoefenen een extra impuls, je leert van elkaars inzet en inzicht.

De workshop is over 2 dagen verdeeld, één dag waarin de oefeningen worden geleerd, zodat je deze thuis kunt herhalen, en na ongeveer 5 weken weer een dag. Dan kijken we wat het je heeft gebracht en verdiepen we de door Alex Loyd aangeboden stof.

Lees het boek ‘De Healing Code’ van Alex Loyd en je zal versteld staan wat er mogelijk is. Ook zonder het boek gelezen te hebben, ben je welkom!

Workshop info

De workshop is op beide dagen van 13.00 tot 16.30 uur. De prijs voor de 2 dagen is € 90,00, inclusief koffie, thee en iets lekkers.

Voor informatie over geplande workshopdagen kijk bij onze Activiteiten agenda.

Disclaimer

De hulpmiddelen in het boek beschreven en die wij jou aanreiken moeten niet worden gebruikt ter vervanging van advies en behandeling door een arts of andere gekwalificeerde professional in de gezondheidszorg.

Inschrijven

Inschrijven kun je door hieronder je voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres en eventueel een opmerking in te vullen en daarna te klikken op de ‘Inschrijven’ button. Je wordt op de wachtlijst geplaatst. Bij voldoende inschrijvingen overleggen we met de deelnemers de data.

We houden je gegevens privé en delen je gegevens niet met anderen. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.