Voedsel voor de Ziel

Mediteren voor voedsel voor de ziel, voor de komende week en de weken daarna, je leven lang.

Het is een meditatie anders dan anders, het is nu even niet: stil zitten en niets zeggen. We mediteren met affirmaties en handgebaren, een gebed zou je het kunnen noemen.

Het is een workshop die voor iedereen toegankelijk is en je een zachte kracht geeft om je naar jezelf terug te brengen. Indien gewenst maken we gebruik van kristallen.

Een prachtige oefening om thuis aan het begin of juist aan het eind van de dag te doen, je kan er net zo lang over doen als je wilt. Het is een oefening in zelfbewustzijn en dankbaarheid.

Workshop info

Deze workshop is 1 dagdeel. De prijs is € 15,00 inclusief kristal, thee en iets lekkers.

Voor informatie over geplande workshopdagen kijk bij onze Activiteiten agenda. Voor vragen, bel, SMS, WhatsApp of e-mail ons.

Inschrijven

Inschrijven kun je door hieronder je voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres en eventueel een opmerking in te vullen en daarna te klikken op de ‘Inschrijven’ button. Daarna nemen wij contact met je op.

Door de huidige verplichte onderlinge afstand, het dragen van mondkapjes en andere voorzorgsmaatregelen hebben we besloten om voorlopig geen afspraken te maken, cursussen, workshops en sessies te houden.

Zodra deze verplichtingen niet meer nodig zijn zullen we weer volop cursussen, workshops en sessies plannen en kun je weer afspraken met ons maken.

We houden je gegevens privé en delen je gegevens niet met anderen. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.