Trituratie van Kristallen

Trituratie is in het kort gezegd het vervijzelen van een (gedeelte van de) kristallen waarbij energie vrijkomt die we anders niet zouden ervaren. Het proces is als volgt, een gedeelte van de kristallen wordt tot een zeer fijn poeder vermalen in een vijzel, waarna dit poeder met een neutrale stof wordt verdund. Op het moment van vervijzeling komt er energie vrij die op ons inwerkt en daarmee een positieve invloed op ons heeft.

20150829_130607
De Vijzel

De workshop bestaat uit een aantal rondes waarbij het kristalpoeder steeds bij elke vervijzelingsronde opnieuw met een neutrale stof wordt verdund. Dit proces noemen we tritureren en is nauw verwant aan homeopathie. In de workshop houden we 5 ronden van elk 1 uur waarbij de te tritureren kristalsoort vooraf door de begeleider wordt gekozen.

Bij elke ronde (verdunning) zal je een ander effect waarnemen. Over het algemeen heeft elke ronde effect op een ander niveau van je eigen wezen, die niveaus zijn:

  1. Lichamelijk
  2. Emotioneel
  3. Mentaal
  4. Spiritueel
  5. Collectief

Met een trituratie kun je op de verschillende niveaus de energie ervaren die de kristal in zich heeft. Doordat je tijdens het vijzelen in een soort meditatieve staat komt ervaar je makkelijker wat de energie van een kristal bij je doet als wanneer je een kristal bijvoorbeeld als los hulpmiddel bij je draagt. Tevens werk je op verschillende niveaus, en ervaar je waar dit  voor jou van belang is. Zie ook de informatie bij kristaltherapie.

Bij voldoende belangstelling worden trituratieworkshops gehouden in één weekend, vrijdagavond 1 ronde, zaterdag en zondag elk 2 rondes. Een andere mogelijkheid die we bieden is een serie van 5 avonden, 1 avond per week. Tijdens de workshop wordt uitleg gegeven en is er natuurlijk ruimte voor vragen en kun je je ervaringen aangeven als je dit wilt.

Workshop info

De weekend workshop is op vrijdagavond van 19.30 tot 22.00 uur en zaterdag en zondag van 11.00 tot 16.00 uur. De prijs is € 225,00, inclusief thee, iets lekkers en lunches (bij weekend). Door de week zijn de workshopavonden van 19.30 tot 22.00 uur.

Voor informatie over geplande workshopdagen kijk bij onze Activiteiten agenda. Voor vragen, bel, SMS, WhatsApp of e-mail ons.

Inschrijven

Inschrijven kun je door hieronder je voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres, je voorkeur voor een weekend of 5 avonden en eventueel een opmerking in te vullen en daarna te klikken op de ‘Inschrijven’ button. Je wordt op de wachtlijst geplaatst. Bij voldoende inschrijvingen overleggen we met de deelnemers de data.

We houden je gegevens privé en delen je gegevens niet met anderen. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.