Tinnitus

Tinnitus, je kan er niet omheen, het beheerst je leven, je kan niet meer echt voluit leven, wat zou je die knop graag willen vinden om de piep in je hersenen uit te zetten. Met toepassing van de hulpmiddelen die we ook voor andere chronische aandoeningen gebruiken willen wij kijken of we mensen kunnen helpen die knop te vinden.

Met een aantal mensen willen we in workshopvorm de oorsprong vinden van jouw tinnitus. De opbouw van de workshop is afhankelijk van wat voor de deelnemers nodig is. We gebruiken specifieke vormen van meditatie, bewustwordingstechnieken en gezondheidopstellingen waarbij we mogelijk de achtergrond van jouw tinnitus kunnen achterhalen. Het idee hierachter is dat een aandoening niet echt meer nodig is zodra de authentieke oorzaak bekend wordt, en dat verwachten we ook bij tinnitus.

De groep(en) die we willen samenstellen zal bestaan uit mensen die tinnitus hebben. Als je geïnteresseerd bent om aan de groep deel te nemen schrijf je dan hieronder in. Als je familie of kennissen hebt die graag aan deze workshop willen meedoen dan zijn zij van harte uitgenodigd.

Schrijf je hieronder in en zodra we een groep kunnen samenstellen nemen we contact met je op en overleggen we met de deelnemers welke datum en tijd het beste schikt. Je mag natuurlijk ook e-mailen.

Disclaimer

Met deze workshop beloven we geen genezing. Deze workshop is geen vervanging van medisch handelen, in tegendeel. Raadpleeg bij een aandoening altijd een arts. Het doel is achtergronden van aandoeningen zichtbaar te maken, inzicht te geven in onbekende elementen die aan de aandoening ten grondslag liggen. Door inzicht in de oorzaak van de aandoening kan mogelijk een positieve stimulans tot verandering ontstaan. Daarnaast is het niet altijd mogelijk een oorzaak te mogen zien.

Dit is een workshop uit onze reeks ‘Natuurlijke Analyse’, lees ook deze pagina voor meer informatie.

Prijs

Prijs voor de 2 middagen is € 95,00 per persoon en is inclusief koffie, thee en versnaperingen. De 2 dagen worden met een tussenpoos van ongeveer 4 weken gegeven, dus bijvoorbeeld 1e dag op zaterdag en 2e dag 4 weken later op zondag. We gaan uit van 5 tot maximaal 7 deelnemers per workshop. Voor beide dagen is de tijd van 13.00 tot 16.30 uur.

Data en info

Voor informatie over geplande workshopdagen kijk bij ons Activiteiten agenda. Voor vragen bel, SMS, WhatsApp of e-mail ons.

Inschrijven

Inschrijven kun je door hieronder je voor- en achternaam, telefoon, e-mailadres en eventueel een opmerking in te vullen en daarna te klikken op de ‘Inschrijven’ button. Je wordt op de wachtlijst geplaatst. Bij voldoende inschrijvingen overleggen we met de deelnemers de data.

We houden je gegevens privé en delen je gegevens niet met anderen. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.