Stress-oplosser

Als je snel iets aan overmatige stress wilt doen, omdat je voelt dat je dit nodig hebt, dan is de Stress-oplosser misschien iets voor jou. De Stress-oplosser is een hulpmiddel voor iedereen die veel verplichtingen heeft en die dat goed wil nakomen zonder zichzelf te verliezen.

De Stress-oplosser is een proeverij van samenhangende mini-workshops waarin we je oefeningen leren die stress verlagen. Deze proeverij kan, afhankelijk van wat de groep wil en nodig heeft, worden aangepast. Dit is vooral van belang bij groepen die een bepaald doel nastreven en dezelfde achtergrond hebben. Een voorbeeld van oefeningen bij een veel gebruikte cocktail is:

  • Reduceren van gedachten
  • Van ratio naar gevoel
  • Weten wie je bent
  • Horen van
  • Nemen wat er is
  • Instant stress vermindering

De Stress-oplosser wordt gegeven in één dagdeel. Wanneer de groep dit wenst, kan deze worden uitgebreid tot 2 dagdelen. De grootte van de groep is 8 tot 12 personen, uitzonderingen kunnen hierop worden gemaakt.

Deze workshop, van één dagdeel,  is van:

  •   8.30 tot 12.00 uur, of van
  • 13.30 tot 17.00 uur, of van
  • 18.00 tot 21.30 uur.

De prijs is € 35,00 inclusief thee en iets lekkers.

Voor bedrijven en organisaties

Deze workshop is ook uitstekend geschikt voor groepen medewerkers. Als je nu eens  iets heel anders wilt, samen iets wil ondernemen, je team samenbrengen en versterken dan kan dit een heel mooie en nuttige dag zijn waar nog lang over gesproken zal worden.
Voor bedrijven en organisaties is de prijs € 125,00 pp ex BTW per dagdeel.

Workshop info

Voor informatie over geplande workshopdagen kijk bij onze Activiteiten agenda. Voor vragen, bel, SMS, WhatsApp of e-mail ons.

Inschrijven

Inschrijven kun je door hieronder je voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres, welk dagdeel en eventueel een opmerking in te vullen en daarna te klikken op de ‘Inschrijven’ button. Je wordt op de wachtlijst geplaatst. Bij voldoende inschrijvingen overleggen we met de deelnemers de data.

Zodra de verplichting om afstand tot elkaar te houden niet meer nodig is gaan we kijken hoe we weer cursussen, workshops en sessies gaan houden en kun je weer een afspraak maken.

We houden je gegevens privé en delen je gegevens niet met anderen. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.