Reiki

Wanneer je niet goed in je vel zit, gestrest bent, spierklachten hebt, nerveus bent, om maar een paar ongemakken te noemen, stroomt je innerlijke levensenergie onvoldoende door.

Het stromen van levensenergie is nodig om je vitaal te voelen en om volledig in je kracht te staan. De hedendaagse mens staat bloot aan allerlei impulsen en ervaringen die deze levensenergie kunnen blokkeren. Wanneer zo’n blokkade lang duurt, kan dat resulteren in lichamelijk of geestelijk ongemak.

Een Reiki-ingewijde kan je helpen je levensenergie weer te laten stromen door handoplegging.

Het idee bij Reiki is dat kosmische energie via de behandelaar aan de ontvanger wordt doorgegeven. De ontvangen energie is dus niet van de behandelaar zelf. De doorgegeven energie voedt en harmoniseert de lichaamsenergie van de ontvanger waardoor de gehele energiehuishouding beter in balans komt. Door een betere energiebalans zal de ontvanger uiteindelijk zich beter voelen en beter kunnen functioneren.

Na enkele sessies neem je al een positief resultaat waar zoals meer rust, tevredenheid, minder pijnklachten en beter slapen. Ook kunnen kristallen tijdens de sessies worden ingezet om meer diepgang of bevredigender resultaat te krijgen. Het gebruik van kristallen gebeurt in overleg met je en worden apart in rekening gebracht.

Reiki wordt bij ons door 2e graads ingewijden gegeven.

Prijs per behandeling van 60 – 75 minuten € 30,00

Voor meer informatie bel, SMS, WhatsApp of e-mail Anja.

We willen je erop attent maken dat Reiki geen vervanging is van medisch handelen, in tegendeel. Raadpleeg altijd een arts bij een aandoening.

Afspraak maken

Zodra de verplichting om afstand tot elkaar te houden niet meer nodig is gaan we kijken hoe we weer cursussen, workshops en sessies gaan houden en kun je weer een afspraak maken.