Recensies

We vinden heel fijn als je hieronder een recensie over ons en wat we doen zou willen geven. Dit om andere mensen een kleine inkijk te geven hoe we dingen brengen en aanpakken. We bedanken je voor je Recensie.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Curandera
Average rating:  
 8 reviews
 by Judith

Mijn stress is veel minder!!!     
Onlangs heb ik de cursus “The Healing code” gedaan. Alhoewel ik gekomen was door het lezen van het boek haalde Leen er door al zijn ervaringen ook een paar aanvullende dingen bij en vooral daar was ik erg blij mee. Na heel veel gedaan te hebben om minder stress te hebben had hij een methode waardoor ik me heel snel veel meer ontspannen ben gaan voelen. En dat voel ik nu na twee weken nog steeds. Daar ben ik dus enorm blij mee! Heel bijzonder!
Leen en Anja zijn ontzettend fijne mensen waar ik graag nog een keer terugkom voor andere cursussen.

 by Mascha

Ik heb een familieopstelling mogen doen onder begeleiding van Leen. Hoewel ik vaker opstellingen heb gedaan, als vraagsteller en als representant, heb ik nog nooit zo’n (positieve!) impact ervaren als deze keer. Niet te verwoorden, kan alleen maar adviseren om het zelf te gaan ervaren. Echt een aanrader! Zeer dankbaar voor de manier van begeleiden en de ervaring.

 by Hans

Ik kan de meditatiecursus van Curandera van harte aanbevelen. Mediteren geeft mij in de eerste plaats rust, vooral in mijn hoofd. Daarnaast is meditatie voor mij een middel om in balans te komen, zelfvertrouwen te vergroten, angsten los te laten etc.  Een gemiddeld meditatiesessie duurt bij mij ongeveer 20 minuten. In drukke tijden denk ik soms: Ik ben veel te druk om ook nog eens te gaan mediteren. Maar dan denk ik aan Leen die altijd zegt: De tijd die je mediteert, krijg je dubbel en dwars terug. En dat is waar.  De meditatiecursus was voor mij "a life changing event".

 by Timo

Op een gegeven moment komt er een punt in je leven waarop je jezelf afvraagt: "Is dit de juiste weg die ik nu volg?" "Sta ik wel op de juiste manier in het leven?" "Waarom ervaar ik stress in mijn leven terwijl ik er een hekel aan heb?" "Wie ben ik ?" .....Op dat moment ontmoette ik Leen op mijn werk, en ik heb inmiddels geleerd ...niets maar dan ook niets is toeval in het leven. Je komt mensen tegen om een bepaalde reden....er gebeuren dingen in je leven om een reden. Leen en Anja hebben mij weer neergezet waar ik wil zijn. Ze hebben mijn ogen geopend voor zaken die ik niet meer zag en voelde en soms niets eens wist dat ik het kon voelen of zien. Ik heb bij Leen en Anja van Rij de basistraining meditatie gevolgd...de regenboogmeditatie avonden (alle 7 chakra's worden behandeld), ik volg (zoveel als mogelijk) de maandelijkse meditatieavonden, heb een steenlegging gedaan, het "medicijnwiel" mogen ervaren en heb 3 opstellingen gevolgd waaronder een kindopstelling voor mijn zoontje. De dingen die ik heb mogen ervaren en heb mogen zien zijn moeilijk onder woorden te brengen. Het is puur, het is mooi, het is eerlijk en integer. Je leert als mens weer meer te vertrouwen op je innerlijke krachten, je intuïtie en je emotie weer meer toe te staan. Je beseft weer dat er meer is tussen hemel en aarde en dat jij daar een belangrijke schakel in mag spelen. De trainingen (die vrijwel tegen kostprijs worden aangeboden...het gaat ze niet om geld!) hebben mij erg geholpen in het dagelijkse leven. Ze hebben mijn blikveld verruimt, mij meer rust gegeven en geven mij de kracht om met de dagelijkse uitdagingen in het leven om te gaan en er anders naar te kijken. Meditatie heeft mij de rust weer teruggegeven die ik nodig had en heeft mij geleerd te vertrouwen op mijn intuïtie en de ratio wat meer naar de achtergrond te plaatsen...niet denken ...maar voelen. De opstellingen heb mijn ogen geopend voor de kracht die mensen bezitten om vooral elkaar te helpen zonder er direct een medicijn tegen aan te gooien omdat dit niet de oorzaak aanpakt maar het gevolg ervan bestrijdt. Je moet het simpelweg gewoon eens meemaken. De steenlegging door Anja heeft mij erg geholpen in het werk. Het heeft mij ontwricht uit een vicieuze cirkel waar ikzelf niet uitkwam. Ik moest me niet langer verstoppen voor mijn eigen wensen en niet altijd ten dienste staan van anderen ten koste van mezelf. Ik heb een nieuwe baan, een nieuwe functie.....ik heb weer plezier in mijn werk. Gun jezelf een ervaring, een middag of avond met Leen en Anja. Niets moet en alles mag, maar 1 ding weet ik zeker....het zal je leven veranderen op een manier die je niet voor mogelijk hebt gehouden. @Anja en Leen: ik ben zo dankbaar dat ik jullie heb mogen ontmoeten! Tot snel....op naar een nieuwe..mooie...pure ervaring!  Liefs, Timo

 by Peter

Mijn eerste ervaring met Leen en Anja was tijdens een Opstelling waarin ik een vraag mocht stellen. Leen had mij uitgelegd wat een opstelling inhield maar daar stond ik toch wel heel sceptisch tegenover. Alle vragen bleven onbeantwoord. Wat is dat dan? Hoe werkt dat dan? Wie geeft mij antwoord op mijn vraag….? Leen vertelde mij dat het niet eng is en dat de opstelling vanzelf loopt…. En dat klopte. Mijn vraag werd in de opstelling op een heel bijzondere manier stukje bij beetje beantwoord en ik weet nu 2 jaar later dat alles is gelopen zoals het in de opstelling is aangegeven.  Zelf heb ik ook een keer representant mogen zijn, dit is een geweldige ervaring. Er komt een ongekende energie vrij waar je blij en energiek van wordt. Ook de begeleiding van Leen is geweldig. Hij stelt je op je gemak en geeft heel duidelijk aan dat niets hoeft en alles mag. De rust en warmte die Leen uitstraalt is bijzonder om te ervaren.  Ook mooi om te zien is dat Leen tijdens de opstelling wordt geholpen door Anja. Zij speelt op de achtergrond een belangrijke rol door het proces op een bijzondere (meer spirituele) manier te begeleiden. De sfeer tijdens de opstelling is prettig omdat iedereen het gevoel heeft een vrije keus te hebben om wel of niet actief mee te doen aan de opstelling.   Inmiddels heb ik 3 opstellingen meegedaan en heb wat vrienden van mij mogen introduceren. Zo mooi om te zien dat ook zij een geweldige ervaring hebben gehad. Ik verheug me op een volgende opstelling en ook op de meditatiecursus die ik ga volgen bij Anja en Leen in jan 16. Ik denk dat dit voor iedereen een geweldige kans is om op een onverwachte en onbekende manier kennis te maken met Leen en Anja en de OPSTELLING.  Hartelijke groet, Peter

 by HB

Ik heb de cursus 'Proeven aan Meditatie' afgelopen jaar gedaan. Ik heb zelf ervaren dat deze cursus een hele goede basis geeft en heel rustig en duidelijk is. Niks geen zweverig gedoe, praktisch en down to earth. Daarnaast zijn hun lunches zalig en is elke cursusdag top verzorgd op alle niveaus. Ik kan deze meditatiecursus dus ook van harte aanbevelen. En, €125 voor 2 hele dagen incl. meditatiekussen is echt een weggevertje. Mijdrecht, vlakbij Aalsmeer, achter Schiphol.

 by RT

Ik was aanvankelijk enigszins sceptisch of het zo'n goed idee was om met bekenden een meditatiecursus te doen, maar dat bleek volledig ongegrond. En ik ben vooral erg onder de indruk van jouw skills om zulke sessies te leiden, zeer open, zeer vertrouwenwekkend en begaan met de vormen en technieken en wat het ons kan brengen. In het minste geval twee fijne dagen om tot rust te komen, maar ik voel nu al dat het op allerlei wijze heilzaam is.  Heel erg bedankt, deze dagen zullen me lang bijblijven. En wie weet wat voor positiefs het nog allemaal gaat brengen!

 by Anoniem

Ik denk dat iedereen in zijn leven eens een keer een opstelling bij jullie moet meemaken, al is het alleen maar om jullie warmte en oprechtheid te voelen. Als ik iemand in mijn omgeving blij kan maken dan zal ik hem of haar zeker meenemen. Ik ben en blijf ambassadeur!