Psoriasis

Psoriasis, een vervelende aandoening die je plezier flink kan beïnvloeden. Wij willen kijken of we mensen met psoriasis verlichting kunnen geven door het gebruik van onze hulpmiddelen.

Met een aantal mensen willen we in workshopvorm gezondheidopstellingen houden om te proberen de oorsprong te vinden waarom jouw huid zo reageert. Het idee achter opstellingen is de achtergrond van iets zichtbaar te maken en mogelijk geeft een gezondheidopstelling zicht op de oorsprong van je psoriasis en mogelijk verbetering.

De groep(en) die we willen samenstellen zal bestaan uit mensen die een vraag hebben over psoriasis en mensen die als representant willen deelnemen. Als je geïnteresseerd bent om aan de groep deel te nemen schrijf je dan in. Als je familie of kennissen hebt die graag aan dit onderzoek met gezondheidopstellingen willen meewerken zijn zij van harte uitgenodigd.

Zodra we een groep kunnen samenstellen nemen we contact met je op en overleggen we met de deelnemers welke datum en tijd het beste schikt.

Disclaimer

Met deze workshop beloven we geen genezing. Deze workshop is geen vervanging van medisch handelen, in tegendeel. Raadpleeg bij een aandoening altijd een arts. Het doel is achtergronden van aandoeningen zichtbaar te maken, inzicht te geven in onbekende elementen die aan de aandoening ten grondslag liggen. Door inzicht in de oorzaak van de aandoening kan mogelijk een positieve stimulans tot verandering ontstaan. Daarnaast is het niet altijd mogelijk een oorzaak te mogen zien.

Dit is een workshop uit onze reeks ‘Natuurlijke Analyse’, lees ook deze pagina voor meer informatie.

Prijs

Prijs voor de 2 dagen is € 95,00 per persoon en is inclusief koffie, thee en versnaperingen. De 2 dagen worden met een tussenpoos van ongeveer 4 weken gegeven, dus bijvoorbeeld 1e dag op zaterdag en 2e dag 4 weken later op zondag. We gaan uit van 5 tot maximaal 7 deelnemers per workshop. Voor beide dagen is de tijd van 13.00 tot 16.30 uur.

Data en info

Voor informatie over geplande workshopdagen kijk bij ons Activiteiten agenda. Voor vragen bel, SMS, WhatsApp of e-mail ons.

Inschrijven

Inschrijven kun je door hieronder je voor- en achternaam, telefoon, e-mailadres en eventueel een opmerking in te vullen en daarna te klikken op de ‘Inschrijven’ button. Je wordt op de wachtlijst geplaatst. Bij voldoende inschrijvingen overleggen we met de deelnemers de data.

We houden je gegevens privé en delen je gegevens niet met anderen. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.