Proeven aan Kristallegging

Proeven aan Kristallegging
Groene calciet met bergkristal

Deze workshop is een kennismaking met de kristallegging, wat dat is, hoe het in zijn werk gaat en wat een legging voor je kan doen.

Je krijgt uitleg over welke kristallen je voor een legging kan gebruiken, wanneer en waarom je een legging doet en over de te gebruiken kristallen van deze avond. Want natuurlijk ontvang je deze avond van mij een eenvoudige legging om het zelf te ervaren!

We gebruiken groene calciet om wat emotioneel vast zit, los te laten komen en bergkristal om af te voeren. Dan kan er ruimte ontstaan voor vernieuwing en helderheid. Zo krijg je weer een nieuw, fris gevoel, klaar om te genieten van wat het leven je biedt!

Prijs

Prijs voor de workshop is € 20,00 inclusief gebruik kristallen, thee en versnaperingen. We gaan uit van maximaal 4 deelnemers per workshop.

Data

De workshop is van 19.30 tot 21.30 uur op de Parel in Mijdrecht.

Voor de datum en meer informatie kijk in onze Activiteiten agenda.

Voorbereiding

Zelf meenemen: een grote witte handdoek of wit laken om op te liggen. Matjes zijn aanwezig. Heb je zelf de zgn. doorstroom-bergkristallen, neem deze dan mee.

Het is bijzonder fijn, om effen, witte of zwarte kleding aan te hebben van natuurlijk materiaal zoals van katoen, viscose of linnen. Polyester stopt namelijk de doorstroming van de energie van de kristallen.

Voor meer info zie kristallegging.

Inschrijven

Inschrijven kun je door hieronder je gegevens in te vullen of bel, SMS, WhatsApp of e-mail ons. Je wordt op de wachtlijst geplaatst. Bij voldoende inschrijvingen overleggen we met de deelnemers de data.

Zodra de verplichting om afstand tot elkaar te houden niet meer nodig is gaan we kijken hoe we weer cursussen, workshops en sessies gaan houden en kun je weer een afspraak maken.

We houden je gegevens privé en delen je gegevens niet met anderen. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.