Ontmoeting met Kristallen

Kristallen en mineralen worden al eeuwen lang ingezet om hun positieve invloed op geest of lichaam te kunnen ervaren in geval van stress, lichamelijke aandoeningen of om grote veranderingen in het leven aan te kunnen.

In deze cursus van 3 middagen gaan we het hebben over hoe je kristallen toepast en in welke situatie je welke kristal kan gebruiken. Per middag krijg je een uurtje theorie (neem pen en papier mee) en de rest van de middag wordt ingevuld met het zelf ervaren van kristallen.

  • De eerste middag, behandelen we de ‘dichte’ kristallen. Die kunnen het beste werken op je lichamelijk welbevinden.
  • De tweede middag, behandelen we de ‘doorschijnende’ kristallen. Die kunnen meer op het gevoel en emoties werken.
  • De derde middag, behandelen we de ‘heldere’ kristallen. Die juist meer de mentale processen kunnen beïnvloeden.

Na de cursus heb je een leuk overzicht voor jezelf wat kristallen bij jou kunnen doen om verandering in gang te zetten.

Voorbereiding

Om de energie van de kristallen goed te kunnen (leren) aanvoelen is het fijn wanneer je op de cursusdag effen gekleurde kleding (wit, beige of zwart) aanhebt, en het liefst van natuurlijke materialen (een eenvoudig wit T-shirt met spijkerbroek is ook goed).

Prijs

Prijs voor de cursus is € 45,00 inclusief gebruik kristallen, thee en versnaperingen. We gaan uit van minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers. Als je wilt, kan je aan het einde van iedere cursusmiddag de gebruikte kristallen kopen. De prijzen variëren van € 3,00 tot € 6,00 per stuk.

Data

De cursus is van 13.00 tot 16.00 uur op de Parel in Mijdrecht.

Voor de datum en meer informatie over de cursus kijk in onze Activiteiten agenda.

Voorbehoud

We willen je erop attent maken dat kristallen geen vervanging zijn voor medisch handelen, in tegendeel. Als je denkt dat er iets mis is met je gezondheid, raadpleeg dan je huisarts. Wij gebruiken kristallen als een aanvulling op de conventionele geneeskunde.

Inschrijven

Inschrijven kun je door hieronder je naam, e-mailadres en eventueel een opmerking in te vullen en daarna te klikken op de ‘Inschrijven’ button. Je wordt op de wachtlijst geplaatst. Bij voldoende inschrijvingen overleggen we met de deelnemers de data.

Zodra de verplichting om afstand tot elkaar te houden niet meer nodig is gaan we kijken hoe we weer cursussen, workshops en sessies gaan houden en kun je weer een afspraak maken.

We houden je gegevens privé en delen je gegevens niet met anderen. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.