Naamoefening

In deze mini workshop ga je je naam ervaren. Het komt misschien wat vreemd over, maar welke betekenis heeft jouw naam voor je? Het blijkt soms dat we het contact met onze naam zijn kwijtgeraakt. Dit kan gebeuren wanneer je naam voor jou een ‘bij’-klank heeft.

In de workshop ga je door eenvoudige oefeningen jezelf weer met je naam verbinden. Deze oefening is voor veel mensen, zeer bijzonder. Ze beseffen dat ze meer zijn dan hun argeloos geroepen naam, ze zijn wie ze zijn en dat hun naam hun wezen vertegenwoordigd.

Workshop info

De workshop is van 19.30 tot 21.00 uur. De prijs is € 10,00, inclusief thee en iets lekkers.

Voor informatie over geplande workshopdagen kijk bij onze Activiteiten agenda. Voor vragen, bel, SMS, WhatsApp of e-mail ons.

Inschrijven

Inschrijven kun je door hieronder je naam, e-mailadres en eventueel een opmerking in te vullen en daarna te klikken op de ‘Inschrijven’ button. Je wordt op de wachtlijst geplaatst. Bij voldoende inschrijvingen overleggen we met de deelnemers de data.

Zodra de verplichting om afstand tot elkaar te houden niet meer nodig is gaan we kijken hoe we weer cursussen, workshops en sessies gaan houden en kun je weer een afspraak maken.

We houden je gegevens privé en delen je gegevens niet met anderen. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.