Medicijnwiel

Het Medicijnwiel, oorspronkelijk afkomstig van de Amerikaanse Indianen, is een heilige ruimte waarbinnen je opzoek gaat naar jezelf, opzoek naar je kern, naar je oerkracht. Hier kun je herkenning vinden en ervaren wie jij bent.

20150621_204944Het Medicijnwiel heeft 4 spaken die elk een windrichting vertegenwoordigen. In de Indiaanse cultuur staan de windrichtingen elk voor een levensfase: het oosten, waar de zon opkomt, staat voor geboren worden, het zuiden, waar de zon op zijn hoogst staat, voor volop leven, het westen, waar de zon ondergaat, voor bezinning van het leven, en het noorden voor de wijsheid van de mensen die ons zijn voorgegaan en voor allen die na ons zullen komen, de universele wijsheid.

In de workshop maken we een persoonlijk Medicijnwiel met behulp van kristallen. De energie van de kristallen is ons daarbij behulpzaam op onze zoektocht.

Workshop info

De workshop is van 12.00 tot 17.00 uur. De prijs is € 40,00, inclusief de 4 door jou uitgekozen kristallen, lichte lunch, thee en versnaperingen.

Voor informatie over geplande workshopdagen kijk bij onze Activiteiten agenda.

Inschrijven

Inschrijven kun je door hieronder je naam, e-mailadres en eventueel een opmerking in te vullen en daarna te klikken op de ‘Inschrijven’ button. Je wordt op de wachtlijst geplaatst. Bij voldoende inschrijvingen overleggen we met de deelnemers de data.

Door de huidige verplichte onderlinge afstand, het dragen van mondkapjes en andere voorzorgsmaatregelen hebben we besloten om voorlopig geen afspraken te maken, cursussen, workshops en sessies te houden.

Zodra deze verplichtingen niet meer nodig zijn zullen we weer volop cursussen, workshops en sessies plannen en kun je weer afspraken met ons maken.

We houden je gegevens privé en delen je gegevens niet met anderen. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.