Kristallegging

Een kristallegging kan je ondergaan als welzijnsbehandeling, ter ontspanning of om in een veranderingsproces te komen. Het geeft een mooie rustige doorstroming in lichaam, gevoel en geest. Een kristallegging kan worden gebruikt voor ondersteuning in je veranderingsproces en aan te bevelen als vervolg op een opstelling.

SchaalkristallenTijdens de legging worden kristallen om en op je lichaam gelegd. De keuze van de kristallen wordt bepaald door jouw wens, hulpvraag en je fysieke gesteldheid.

De kristaldeskundige, die de legging uitvoert, werkt al vele jaren met kristallen en laat zich inspireren door een holistische visie, liefde voor de medemens en de liefde voor kristallen.

Prijs per legging van 60 – 90 minuten € 52,50.

Na de legging kan er nog een kristal nodig zijn om het resultaat van de legging te continueren. Dit kristal dien je apart af te rekenen.

Afspraak maken

Door de huidige verplichte onderlinge afstand, het dragen van mondkapjes en andere voorzorgsmaatregelen hebben we besloten om voorlopig geen afspraken te maken, cursussen, workshops en sessies te houden.

Zodra deze verplichtingen niet meer nodig zijn zullen we weer volop cursussen, workshops en sessies plannen en kun je weer afspraken met ons maken.