De 5 inzichten

De 5 inzichten is onderdeel van, zoals wij dit noemen, ‘Rond de Tafel’ gesprekken. Met een aantal mensen willen we van gedachten wisselen over de 5 inzichten zoals Don Miguel Ruiz deze heeft beschreven in zijn boek ‘Het vijfde Inzicht’.

Deze inzichten zijn:

  • Wees onberispelijk in je woorden
  • Vat niets persoonlijk op
  • Ga niet uit van veronderstellingen
  • Doe altijd je best
  • Wees kritisch, maar leer te luisteren

Toepassen van deze 5 inzichten geeft je een andere kijk op wat je dagelijks meemaakt. Je begrijpt dan meer van wat anderen en gebeurtenissen voor invloed op je hebben, zodat je daar makkelijker mee om kan gaan en bij ongemakken kan bijsturen.

Gezien de positieve ervaring van de vorige ‘Rond de Tafel’ over dit boek hebben we besloten dit opnieuw te bespreken. Om iedereen voldoende tijd te geven om haar of zijn gedachten te kunnen uiten is de groep minimaal 4 en maximaal 7 deelnemers.

Prijs

Prijs voor de workshop is € 20,00 inclusief thee en versnaperingen. Daarnaast zal je het boek moeten aanschaffen, zie hieronder bij voorbereiding.

Data

De workshop is van 19.45 tot 21.30 uur op de Parel in Mijdrecht.

Voor de datum en meer informatie kijk in onze Activiteiten agenda. Voor vragen bel, SMS, WhatsApp of e-mail ons.

Inschrijven

Inschrijven kun je door een e-mail te sturen aan leen@curandera.nl

Voorbereiding

Het is noodzakelijk het betreffende hoofdstuk uit het boek voor elke sessie te lezen. Het boek heeft ISBN 9789020204322, prijs € 20,00.