Buigen

Buigen voor iets of iemand en daarmee respect betuigen voor wat er is gebeurd. Het is een middel dat ons ver kan brengen, door alle verdriet heen, door alle weerstand heen.

Het lijkt eenvoudig buigen, maar vraagt echter je volledige inzet. Wanneer je dit doet, komt er beweging bij je, ruimte, verandering, opluchting. Je kan ook zelf thuis buigen voor de dingen die gebeurd zijn, geen probleem, maar in de praktijk merken we dat in de meeste gevallen het effect beperkt blijft. Daarom hebben we er een workshop voor gemaakt, die veelal kort maar krachtig is.

Ga ervoor, ga voor de beweging die je daarna kan maken. Wanneer je deze workshop liever in een persoonlijke sessie wilt doen, kan dat ook.

Workshop info

De workshop is van 19.30 tot 21.30 uur. De prijs is € 15,00 inclusief thee en iets lekkers.
Een persoonlijke sessie is ook mogelijk en duurt ongeveer een uur en kost € 30,00.

Voor informatie over geplande workshopdagen kijk bij onze Activiteiten agenda. Wil je een persoonlijke sessie bel, sms, WhatsApp of e-mail ons.

Inschrijven

Inschrijven kun je door hieronder je naam, e-mailadres en eventueel een opmerking in te vullen en daarna te klikken op de ‘Inschrijven’ button. Je wordt op de wachtlijst geplaatst. Bij voldoende inschrijvingen overleggen we met de deelnemers de data.

Door de huidige verplichte onderlinge afstand, het dragen van mondkapjes en andere voorzorgsmaatregelen hebben we besloten om voorlopig geen afspraken te maken, cursussen, workshops en sessies te houden.

Zodra deze verplichtingen niet meer nodig zijn zullen we weer volop cursussen, workshops en sessies plannen en kun je weer afspraken met ons maken.

We houden je gegevens privé en delen je gegevens niet met anderen. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.