Astma

Je zal het maar hebben, Astma.

Op school, op het werk, op de vereniging, niemand ziet iets aan je. Je ziet er gezond uit, maar je kunt niet aan alles meedoen, je moet soms verstek laten gaan want je hebt het benauwd.

Van astma wordt gezegd dat het uiteenlopende kanten heeft, chronisch, psychisch, omgevingsfactoren, genetisch bepaald. Maar, wat is het bij jou?

In workshopvorm willen we met een aantal mensen gezondheidopstellingen houden om te proberen de oorsprong te vinden van dat wat jou de adem ontneemt. De workshop wordt begeleid door mij (Leen) als ervaringsdeskundige. Ik heb zware astma gehad en gedurende vele jaren geen enkele last meer. Ik wil graag mijn expertise inzetten om mogelijk voor jou hetzelfde te bereiken.

Het idee van een opstelling is om de achtergrond van iets zichtbaar te maken en mogelijk geeft een gezondheidopstelling zicht op de oorsprong van je astma, wat je meer lucht kan geven. Een gezondheidopstelling is een vorm van familieopstellingen.

De groep die we willen samenstellen, zal bestaan uit mensen die een vraag hebben over astma en mensen die als representant willen deelnemen. Als we voldoende mensen voor een juiste mix hebben, starten we de groep.

Als je geïnteresseerd bent om aan de groep deel te nemen, schrijf je dan in. Als je familie of kennissen hebt die graag aan dit onderzoek met een gezondheidopstelling willen meewerken, zijn zij van harte welkom. Zodra we een groep kunnen samenstellen, nemen we contact met je op en overleggen we met de deelnemers welke datum en tijd het beste schikt.

Disclaimer

Met deze workshop beloven we geen genezing. Deze workshop is geen vervanging van medisch handelen, in tegendeel. Raadpleeg bij een aandoening altijd een arts. Het doel is achtergronden van aandoeningen zichtbaar te maken, inzicht te geven in onbekende elementen die aan de aandoening ten grondslag kunnen liggen. Door inzicht in de oorzaak van de aandoening kan mogelijk een positieve stimulans tot verandering ontstaan. Daarnaast is het niet altijd mogelijk een oorzaak te mogen zien.

Dit is een workshop uit onze reeks ‘Natuurlijke Analyse’, lees ook deze pagina voor meer informatie.

Prijs

Prijs voor de 2 dagen is € 95,00 per persoon en is inclusief koffie, thee en versnaperingen. De 2 dagen worden met een tussenpoos van ongeveer 14 dagen gegeven, dus bijvoorbeeld 1e dag op zaterdag en 2e dag 14 dagen later op zondag. We gaan uit van 5 tot maximaal 7 deelnemers per workshop. Voor beide dagen is de tijd van 13.00 tot 16.30 uur.

Indien deelnemers zelf gratis een geschikte ruimte hebben, maken we daar graag gebruik van. Bij zaalhuur proberen we de prijs zo laag mogelijk te houden. Je kan het initiatief sponseren door een passende ruimte ter beschikking te stellen.

Voor informatie over geplande workshopdagen kijk bij ons Activiteiten agenda.

Inschrijven

Inschrijven kun je door hieronder je voor- en achternaam, telefoon, e-mailadres en eventueel een opmerking in te vullen en daarna te klikken op de ‘Inschrijven’ button. Je wordt op de wachtlijst geplaatst. Bij voldoende inschrijvingen overleggen we met de deelnemers de data.

We houden je gegevens privé en delen je gegevens niet met anderen. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.